Skip to content

Volwassenen

Vaak hoorde ik na afloop van een informatieavond voor de ouders van deelnemende kinderen een diepe zucht, of een zachte stilte… soms gevolgd door de vraag “Mag ik ook mee op Sterrenreis?” Of: “Ga je dit ook voor ouders doen Gerdien?”

Ik heb toen besloten dat te gaan doen en ben daar tot de dag van vandaag nog intens dankbaar voor. Wat brengt het een prachtige verdieping, inzichten en verbinding. Door ouders (en andere volwassenen) op deze bijzondere manier te mogen begeleiden, begeleid ik indirect ook de kinderen! Want kind en ouder zijn één; een kind doet niet wat jij als ouder zegt… een kind doet wat jij doet. En wanneer je je als ouder daar bewust van wordt en je durft aan jezelf te werken, jezelf tijd en aandacht, groei en erkenning te gunnen, dan help je jezelf en je kind(eren) of je innerlijke kind.

Dus… zou je graag willen groeien in bewustwording? Op zoek willen gaan naar je wensen en dromen? Verlang je ernaar om keuzes te durven maken die je dichter bij jezelf brengen? Voel jij je thuis in de natuur en ben je nieuwsgierig naar wat de natuur jou kan vertellen en verduidelijken om jezelf te (her)ontdekken? Ga dan met ons mee op Sterrenreis. We beloven je dat het een uniek cadeau aan jezelf is, in een veilige en liefdevolle omgeving.

Ik hoop je als reisgenoot te ontmoeten.