Skip to content

Tarieven

De Sterrenreis
Iedereen, groot en klein, ontvangt een Sterrenreispakket. Dit pakket omvat het boek ‘de Sterrenplukmachine’, het benodigde werkboek en alle materialen. Naast het Sterrenreispakket van €50,- betaal je nog voor je deelname aan het programma. Voor kinderen is dat bedrag €195,- (totaal inclusief Sterrenreispakket €245,-) en voor volwassenen bedraagt dit €245,- (totaal inclusief Sterrenreispakket €295,-).

Betaling Sterrenreis
Bij inschrijving dient er een aanbetaling van €50,- te worden voldaan middels een iDeal-betaling. Het pakket zal bij aanvang van de Sterrenreis worden uitgereikt. Voor het resterende bedrag (€195,- voor kinderen en €245,- voor volwassenen) ontvang je per e-mail een factuur.

De Sterrenreisopleiding
Is een vierdaags programma. Na afloop van de opleiding ben jij als professional gecertificeerd Sterrenreiscoach en heb je alle tools en kennis in handen om zelf deze liefdevolle, creatieve, talentgerichte reis te verzorgen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Jouw investering hiervoor bedraagt €595,-. Exclusief btw als je de factuur op naam van je bedrijf zou willen ontvangen of als je werkgever voor jou betaalt. Het bedrag voor particulieren is inclusief btw.

Betaling Sterrenreisopleiding
Bij inschrijving dient er een aanbetaling van €50,- te worden voldaan middels een iDeal-betaling. Voor het resterende bedrag (€545,-) ontvang je per e-mail een factuur.